Ταλιμπάν / Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν πήραν το προεδρικό μέγαρο ... / Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών.

Ταλιμπάν / Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν πήραν το προεδρικό μέγαρο ... / Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών.. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί

Αφγανιστάν: Ταλιμπάν εκτελούν 22 κομάντος καθώς προσπαθούν ...
Αφγανιστάν: Ταλιμπάν εκτελούν 22 κομάντος καθώς προσπαθούν ... from www.ekriti.gr
Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής.

«πριν από μερικές στιγμές, οι.

Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο). Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Μετά την αποχώρηση των νατοϊκών δυνάμεων οι ταλιμπάν ανακτούν όλο και περισσότερα εδάφη στο αφγανιστάν. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη.

Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη.

Αφγανιστάν: Ταλιμπάν εκτελούν 22 κομάντος καθώς προσπαθούν ...
Αφγανιστάν: Ταλιμπάν εκτελούν 22 κομάντος καθώς προσπαθούν ... from www.ekriti.gr
Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο). «πριν από μερικές στιγμές, οι. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Η επέλαση των ταλιμπάν σκορπά τον τρόμο. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη.

Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ.

Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ (βιντεο). Μετά την αποχώρηση των νατοϊκών δυνάμεων οι ταλιμπάν ανακτούν όλο και περισσότερα εδάφη στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. «πριν από μερικές στιγμές, οι. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας.

Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ.

Ταλιμπάν: Θέλουμε να κερδίσει τις εκλογές ο Τραμπ ...
Ταλιμπάν: Θέλουμε να κερδίσει τις εκλογές ο Τραμπ ... from voicenews.gr
Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Μετά την αποχώρηση των νατοϊκών δυνάμεων οι ταλιμπάν ανακτούν όλο και περισσότερα εδάφη στο αφγανιστάν. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Η επέλαση των ταλιμπάν σκορπά τον τρόμο.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. «πριν από μερικές στιγμές, οι μουτζαχεντίν. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama